Wednesday, 23 May 2012

alahai cikgu sekolah memandu II


alahaiiiii..
cik a..
huhuhuhu..
aku xtau nk komen apa..
jgn sedih2..anda hanya gagal kat 3 penjuru je..y lain smua lepas dengan jayanya..
cuba lagi awal Jun neh yaaa...

cik z..
tahniah kerana lulus..
lepas ni boleh bawak aku ronda2 x?? hheheehe..=)

cik k..
jgn putus asa..
cuba lagi..gagal berapa kali sekalipun bukan bermakna x ada peluang untuk berjaya..

cik2 n encik2 lain yang gagal pada hari tersebut..
redha je laaaa yeee..
yang lulus..tahniah..

sekolah memandu tersebut..
tahniah company anda akan kaya dengan cepat..
cepat kaya..cepat sangat2..

p/s : sukati aku la nak nyibuk2...
salam semua..
semalam masa aku xberapa boleh tido..
tiba2 aku terpikir idea..
yaaaa..idea..
hahahahaha
angpa nak tau x??
xpa..aku cerita juga..

okeh memandangkan aku boring tahap gaban..
mau x nya..dah nak subuh pun..
mata dok terkebil2 lagi..
fuhh letih ooo kalau bersituasi begini..
so..
aku pun terfikir sejenak..
apa kata aku buat sesuatu diluar dari kebiasaan..
yang pastinya..sesuai sekali dibuat terhadap roomate anda..
hahahahaah

berikut antara idea2 aku..

1. masuk bawah katil roomate angpa..kemudian ketuk dari bawah..
ya dekat papan katil dia..ketuk macam ketuk pintu.
pastikan diaa terjaga..
bila dia tanya..
cakap je..bukak la pintu weyyhhh..
pastu keluar dari katil..
dan angpa sambung la tidoq terus..

2. cara lain...tutup kipas..
kemudian..buka semua lampu..
termasuk semua lampu study..
lepas tu.. angpa selimutkan diri angpa..
bila dia terjaga dek terlampau panas..
angpa cakap..sorry sejuk sangat weyhhh..
cakap dalam keadaan suara bergetar2..

3. dalam keadaan roomate yang telah tido..
bukak cerita sedih..lepas tu gelak kuat2..
bila dia marah..cakap je..aku sangat tertekan sekarang ni..
tolong diam!!..
diammmmmm!!!..
pastu tutup laptop..terus tidur..

fuhhh..banyak sebenarnya..aku xtau la angpa rasa logik ke tak kan..
okeh meh kita tgk yang seterusnya..

4. buka pintu..kemudian tutup dalam keadaan kuat..
yaaa sampai roomate terjaga juga..lepas tu..
katakan kat dia..
aku mimpi dia datang..
bila dia cakap sapa??
cakap jer..tengok la sendiri..
'dia' ada kat luaq tuh...
bila roomate angpa p tgok luaq..
jerit kuat2..
tengokkk!!! 'dia' dah masukkk!!..

5. buat macam nak pergi kuliah..
buat macam iron baju..buat kuat2..
kemudian..
siap2.. pakai cantik2..
sembur minyak wangi kasi bau satu bilik..
agak roomate dah jaga..
bila dia buat muka penuh tanda tanya,,
cakap...'dah sampai masanya'..
tolong lepaskan aku pergi...
agak roomate tunjukkan respon..
angpa apa lagi..
salin pakaian..n terus tidur..

hahahahha..mudah kan kerja aku??
okeh so aku tengah pikir..
yang mana satu aku nk try nehhh..
ahhahaahahhaha..aku tetap akan buat..
for my lovely roomate..
cik yana..saya just kidding k..
heheheheheh..=)

sila buat muka cumil setiap kali roomate anda marah...